Köp-DESIGN ooverStorlekd Klargrön dragkedja och ärmar korta med sweatshirt 7da68qvar6928-Herrkläder

Resa till Kina? I grupp eller på egen hand? Vi har Carriwell Amnings-bh Seamless GelWire - Grå - Dam för alla intressen! När vi skapar resor är vår kunskap om Kina och erfarenhet de viktigaste verktygen.DESIGN Maternity Petite Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och midjeband som går över magen Varje resa är ett hantverk.

Vi sätter resenären i centrum. Du får uppleva både sevärdheter och vardagsliv, stad och landsbygd, tradition och samtid, natur och kultur. DESIGN Maternity Vardagsklänning i midilängd med tryckknappar framtillEtt brokigt, spännande Kina sett ur olika perspektiv.

På vår hemsida finns mycket information om Kina. Titta runt och inspireras av rundresornas program, Craft Träningslinne Lux Singlet W - lila - Dam, tips och tankar från våra resenärer och Dguldthy Perkins SQUARE NECK - blås - off vit Vackra billiga damkläder, innan du bestämmer dig för hur din kinaresa ska se ut. Läs mer om varför du ska anlita researrangören Kinalotsen när du reser till Kina.DESIGN Petite Broderad miniklänning i spets med hög krage och utskurna detaljer

Missa inte vårt gratis Collection Kimono Ditte - Svart - Dam med artiklar, erbjudanden och tips.

Vi har sammanfattat tips och råd i en skrift som är gratis att läsa och ladda ner. Läs eller ladda ner DESIGN Byxor med vida ben knytning i midjan och hornknappar.

DESIGN Klargrön ooverStorlekd sweatshirt med korta ärmar och dragkedja
DESIGN Petite Krinklade jerseyshorts för stranden med rynkad midja

Köp-DESIGN ooverStorlekd Klargrön dragkedja och ärmar korta med sweatshirt 7da68qvar6928-Herrkläder

Följ med på ett svindlande äventyr med tåg, buss och helikopter från Peking, genom Tibet, över Himalaya, till Nepals djungler. Omfattande program där nästan allt under resans gång ingår i priset.

Resan utgår från Peking, där vi besöker några av stadens fantastiska kulturskatter.

Härifrån reser vi på världens högst belägna järnväg via Xining till Tibet.DESIGN Tall Ljusgrå strukturerad tröja i muscle fit med polokrage

Vi utforskar hjärtat av Tibet i det mytomspunna Lhasa, 3 660 meter över havet. Här finns bland annat Potalapalatset och Jokhangtemplet där vi möter munkar klädda i mörkröda rockar och pilgrimer med turkoser i sina långa svarta hår.

Vidare går vårt äventyr via vidsträckta slätter med betande jakar och getter, sagolika turkosa sjöar, urgamla tempel och snötäckta berg till Everest Base Camp, där vi sover en natt i ett kloster i en närbelägen by.

Vi korsar sedan den nepalesiska gränsen, där våra helikoptrar väntar för att ta oss till en annan värld med grönska, etnisk mångfald och djungel.DESIGN Tall OverStorlek t-shirt i tungt strukturtyg Vi besöker hinduiska tempelområden i Katmandu, campar vid floden och utforskar Nepals djungel i Chitwans nationalpark.